Πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 29-11-2017

524{icon} {views}

 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία :

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο.
Τοπικές βροχές από το βράδυ στα Δυτικά οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν.
Μικρή άνοδος Θερμοκρασίας , Παγετός κατά τόπους στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά Νωρίς το πρωί.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -4 έως 10, στα κεντρικά και νότια από 2 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 15, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 18.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, με αραιές μόνο νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και προς το τέλος της ημέρας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ το πρωί κυρίως στα νότια, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Πελοπόννησος.
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ στα Δυτικά και στα Ανατολικά 3 με 5 μποφόρ. 
Θερμοκρασία από 5 έως 6  βαθμούς και στα ανατολικά από 0 έως 17 βαθμούς.
Παγετός κατά τόπους. 

Σπάρτη.
Αίθριος θα είναι ο καιρός  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Γύθειο.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν  με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Αρεόπολη.
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Βρέσθενα Πάρνωνας.
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Κροκέες.
Αίθριος θα είναι ο καιρός  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Νεάπολη.
Αίθριος θα είναι ο καιρός  με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
ΕΜΥ , meteo.gr

You may also like

Κοινοποίηση: