Πρόγνωση καιρού για την εβδομάδα 12/15-6-2018

355{icon} {views}

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 12 ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 

Τρίτη:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία ενώ ενδέχεται να σημειωθεί καταιγίδα και στην Ρόδο.

Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο έως ισχυροί – στο Ιόνιο από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και έως 32 βαθμούς στα βόρεια, έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 29 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα (χαμηλότερη κατά 3-4 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη – τοπικά έως τους 32 στην Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά).

Τετάρτη:
Νεφώσεις με περιορισμένη αστάθεια σε τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής και βόρειας Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι – στο Ιόνιο από Δ διευθύνσεις ασθενείς.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 32 βαθμούς στα βόρεια, έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 30 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα (χαμηλότερη κατά 4-5 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες).

Πέμπτη:
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αστάθειας στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν στο Ιόνιο – τοπικές μπόρες αργά το βράδυ στα δυτικά.

Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία σε άνοδο και έως 33 βαθμούς στα βόρεια, έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (τοπικά στον Θεσσαλικό κάμπο, την Κωπαΐδα, την Αττική, τον Αργολικό κάμπο και την Λακωνία λόγω ΒΔ καταβάτη έως τους 37 βαθμούς Κελσίου) και έως 31 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα.

Παρασκευή:
Νεφώσεις με σποραδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – τοπικά έντονα φαινόμενα αρχικά στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και αργά το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Στερεά.

Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και έως 32 βαθμούς στα βόρεια, έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 31 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα. Κατά την διάρκεια των φαινομένων η θερμοκρασία θα είναι 5-7 βαθμούς χαμηλότερη ενώ λόγω μεταβλητών ανέμων στις περιοχές που θα επιδρά καταβάτης άνεμος οι θερμοκρασίες θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερες (κυρίως στην βόρεια Κρήτη που τοπικά θα αγγίξει τους 38 βαθμούς Κελσίου). http://www.youweather.com

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: