Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 Σπάρτης.

 

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

 

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης σας ενημερώνουν, ότι το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 εκτός από τις αρχικά προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν και οι εκδηλώσεις του περασμένου Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018 που αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

 

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

 

  • 11:30 π.μ. Σπάρτη – Πάρκο Αγίου Νίκωνα (ΟΤΕ)

Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, παιχνίδια και κατασκευές με την υποστήριξη του 300ου Συστήματος Προσκόπων Σπάρτης.

  • 12:00 π.μ. Σπάρτη – Κεντρική Πλατεία

Συναυλία με αποκριάτικη μουσική από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ. Και διασκέδαση με παιχνίδια και κλόουν για τους μικρούς καρναβαλιστές.

  • 5:00 μ.μ. Σπάρτη – Κενοτάφιο Λεωνίδα

Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, face painting, παιχνίδια και κατασκευές με την υποστήριξη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Τ .Τ. Σπάρτης)

  • 5:00 μ.μ. Σπάρτη – Πλατεία Γεωργίου Σαϊνόπουλου (Νέος Κόσμος)

Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά. Μουσική, παιχνίδια και κατασκευές με την υποστήριξη του 300ου Συστήματος Προσκόπων Σπάρτης.  

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της Κυριακής 18 και της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018.

 

Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης

Η πρόεδρος

Γαλανοπούλου Γεωργία

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

Σχετικά Άρθρα

Κοινοποίηση: