Λακωνία

Πρόγραμμα για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου 2018 στη Σπάρτη

 

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη θα γίνουν στη Σπάρτη οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις.

Γενικός Σημαιοστολισμός Δημοσίων , Δημοτικών και Καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Τραπεζών από της ογδόης πρωινής μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 21ης -11-2018.

Φωταγώγηση της πόλεως και όλων των ανωτέρω καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 2115 -11-2018.

Ώρα 08.00 Έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης με φροντίδα του ΚΕΕΜ Σπάρτης.

Ώρα 09.55 Τέλος προσέλευσης των επισήμων στο Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα 10.00 Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου. Μετά το τέλος της δοξολογίας θα ακολουθήσει ομιλία από Αξιωματικό του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών.

Ώρα 10.30 Μετάβαση στο κενοτάφιο του Λεωνίδα Στρατιωτικού Τμήματος για την απόδοση τιμών.

Ώρα 10.40 Τέλος προσέλευσης επισήμων στο κενοτάφιο του Λεωνίδα.

Ώρα 10.45 Επιμνημόσυνη δέηση – Κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. 1)Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων 2) Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Λακωνίας 3) Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λακωνίας 4)Δήμαρχο Σπάρτης 5) Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας 6) Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης 7) Εκπρόσωπο Λιμενικών αρχών Λακωνίας 8)Πρόεδρο της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-παρ. Λακωνίας 9) Εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας 10)Πρόεδρο της Ενώσεως Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου 11) Εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου πολεμιστών Κύπρου 12) Εκπροσώπους παραρτημάτων των Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό (ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ, ΠΣΑΕΕΑ).
Τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμή για την μνήμη των ενδόξων νεκρών.

Σε όλες τις ανωτέρω εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί και να πρωτοστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος , καθώς επίσης παρακαλούνται να παρευρεθούν οι κ. κ. Βουλευτές Νομού, οιΠολιτικές Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές.
Παρακαλούνται να ρυθμίσουν: Τη Δοξολογία η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, την παράταξη και απόδοση τιμών το ΚΕΕΜ Σπάρτης και την οργάνωση της τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Τελετάρχες ορίζονται η κα Αφροδίτη Γρηγοράκου, υπάλληλος της Π.Ε Λακωνίας και ο κος Μιλτιάδης-Ανδρέας Πουλυμενάκος, υπάλληλος του Δήμου Σπάρτης.

 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: