Πρόγραμμα τουριστικής προβολής Δήμου Σπάρτης

 

Συνέντευξη τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/04/2021, από την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου σχετικά με την πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης. Τη συνέντευξη τύπου άνοιξε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού ως μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας του Δήμου Σπάρτης  αξιοποιώντας το brandname της Σπάρτης, προβάλλοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη φύση. Η κα Αντιδήμαρχος παρουσίασε τους στόχους του προγράμματος για το τρέχον έτος , τις δράσεις  που έχουν υλοποιηθεί καθώς και όσες βρίσκονται υπό υλοποίηση. Επίσης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των επόμενων έργων.

Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού του Δήμου, του εντύπου για τον ορειβατικό – πεζοπορικό τουρισμό, των νέων βίντεο τουριστικής προβολής, καθώς και της α΄ φάσης του στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ για τον τουρισμό από τον Δρ. Σωτήριο Βαρελά, επίκουρο καθηγητή Στρατηγικής για τον Τουρισμό του  Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Επίσης παρουσιάστηκε η πορεία των τουριστικών σελίδων social media του Δήμου Σπάρτης (visitsparta) και στατιστικά στοιχεία για το τρέχον έτος. 

Οι προγραμματισμένες δράσεις του προγράμματος τουριστικής προβολής όπως έχουν ήδη ψηφισθεί από το δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη δημιουργία νέας τουριστικής ιστοσελίδας,  προμήθεια τουριστικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, πανελλαδικές δράσεις διαφήμισης και προβολής, πραγματοποίηση εκδηλώσεων, δημιουργία νέου θεματικού εντύπου για τον θρησκευτικό τουρισμό, προμήθεια φωτογραφικού υλικού, πινακίδων πληροφόρησης και ψηφιακές δράσεις προβολής.

Η κα Αντιδήμαρχος κλείνοντας ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης για την εξαιρετική τους συνεργασία και τη διάθεση να συνεισφέρουν ουσιαστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου ενώ ευχήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας να επιτρέψει την υλοποίηση του. 

Δείτε αναλυτικότερα στα ποιο κάτω link

Παρουσίαση α΄ φάσης στρατηγικού σχεδίου marketing

Παρουσίαση τουρισμού

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ   και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ –   ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Βίντεο με ευχές από το Μητροπολίτη Μάνης πατώντας ΕΔΩ
Βίντεο με Πασχαλινές ευχές 2021 από αιρετούς της Λακωνίας ΕΔΩ
Ευχές για το Πάσχα από αιρετούς και συλλόγους

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis
Art Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τεχνών , Λόγου & Επιστημών Ελλάδος 

Φωτογραφήσεις – Βιντεοσκοπήσεις : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων , Προϊόντων
6909031174

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

You may also like

Κοινοποίηση: