Λακωνία

Πρόσκληση σε συλλόγους για την συμμετοχή τους στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2017

494{icon} {views}

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης αποφάσισε στο φετινό “Σπάρταθλον” να υλοποιήσει δράσεις που αναδεικνύουν την ταυτότητα της περιοχής μας αναφορικά με τοπικά προϊόντα, αρχαιολογικούς χώρους και εκθέματα, πολιτιστικούς συλλόγους κλπ, αναμένοντας έτσι να ενδυναμωθεί και η συμμετοχή των δημοτών στις εκδηλώσεις.

Από την Παρασκευή, λοιπόν, 29 Σεπτεμβρίου έως και το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, θα είναι διαθέσιμες, χωρίς αυτοκίνητα, οι νησίδες ανάμεσα στα παρτέρια της οδού Κ. Παλαιολόγου, από την Ευαγγελιστρίας έως και το στάδιο.

Οι χώροι αυτοί, πέραν των άλλων, είναι διαθέσιμοι για την τοποθέτηση περιπτέρων των συλλόγων του δήμου, πολιτιστικών και λοιπών, και για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν το ΝΠ εάν προτίθενται να συμμετάσχουν με περίπτερα στις παράλληλες εκδηλώσεις του “Σπάρταθλον 2017”. Το ΝΠ του δήμου έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει τραπέζια, καρέκλες και μεταλλικά πλαίσια (για την ανάρτηση φωτογραφιών κλπ).

Από την άλλη, οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με δράση τους στο χώρο του τερματισμού παρακαλούνται να στείλουν σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 27310 21192, fax 27310 21136, e-mail: npp.sparti@gmail.com.

Για λόγους οργανωτικούς, η γνωστοποίηση της συμμετοχής θα πρέπει να γίνει στο Νομικό Πρόσωπο μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

 

Φωτογραφία του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2016 της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης του Αλέξανδρου Μπουγάδη.

You may also like

Κοινοποίηση: