Ειδήσεις.

Πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα.

372{icon} {views}

Η πρόταση του υπουργείου Μεταφορών για να λυθεί το ζήτημα με τα ανασφάλιστα: 
Να μην πληρώνουν πρόστιμο όσοι σπεύσουν να ασφαλίσουν το όχημα ή καταθέσουν πινακίδες
Τι θα γίνει με όσους ήδη πλήρωσαν το πρόστιμο των 250 ευρώ
Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση από τα αρμόδια υπουργεία

 

 

Παράταση στην προθεσμία για ασφάλιση και επικαιροποίηση της λίστας προτείνει, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Ν. Μαυραγάνη το υπουργείο για να δοθεί λύση με τα ανασφάλιστα οχήματα και το αλαλούμ που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών η πρότασή του είναι να δοθεί μια μικρή παράταση έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να μπορέσουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους και να γλιτώσουν με τον τρόπο αυτό το πρόστιμο των 250 ευρώ.
Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα για μια επικαιροποίηση της λίστας ασφαλισμένων, μια νέα διασταύρωση στα στοιχεία που δείχνουν ποια είναι τα πραγματικά ασφαλισμένα αυτοκίνητα.

Το βασικό στην πρόταση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών είναι ότι θα δοθεί ο χρόνος σε όποιον το επιθυμεί είτε να ασφαλίσει το όχημά του, είτε να καταθέσει τις πινακίδες έτσι ώστε να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 250 ΕΥΡΩ.

Οι οριστικές αποφάσεις πάντως θα ληφθούν σε νέα σύσκεψη, ενώ το ζήτημα θα απασχολήσει και το υπουργικό συμβούλιο σε λίγη ώρα.

newsit.gr

You may also like

Κοινοποίηση: