Αθλητικά

Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης. Backstage από τα γυρίσματα των βίντεο του «Ομίλου»

omada1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Με δύο εξαιρετικά βίντεο θέλησε ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης να προβάλει αφ’ενός τη νέα του φανέλα κι αφ’ετέρου το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το λογότυπο του οποίου φέρει στη φανέλα του.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 στο Σαϊνοπούλειο Δημοτικό Στάδιο και στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, οι χώροι των οποίων παραχωρήθηκαν από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης και την ΕΠΣ Λακωνίας, αντίστοιχα, για το σκοπό αυτό.
dsc06314
Στα γυρίσματα συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Χίος, Νίκος Καρμοίρης, Γιάννης Βεργόπουλος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Άκης Παυλέρος, Παναγιώτης Ψυχογιός και Γιώργος Σπυράκης. Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε με τη συμμετοχή του ο μικρός Παναγιώτης Καφαντάρης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Παρών στα γυρίσματα ήταν κι ο έφορος της ομάδας Παναγιώτης Περγαντής.
Το σενάριο βασίσθηκε σε ιδέα του Νίκου Καρμοίρη, ενώ πίσω από την κάμερα δίνοντας και τις σκηνοθετικές οδηγίες ήταν ο Αντριάν Κοντέα.
Το δύο βίντεο προβλήθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας φανέλας του «Ομίλου» στις 19 Οκτωβρίου, ενώ το ένα εξ αυτών έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο! Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο εκπληκτικά βίντεο με μία γρήγορη αναζήτηση στο youtube
dsc06298

 

 

http://pao-kokk.blogspot.gr/2016/10/backstage.html

You may also like

Κοινοποίηση: