Λακωνία

Π.Δούκας – Ποιοί κρύβονται πίσω από τις τρικλοποδιές;; τις ανάπλασης Παλαιολόγου

 

 

Για τρικλοποδιές στο έργο της ανάπλασης της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4 Οκτωβρίου.

Σχετικά ανέφερε και ότι ο κ. Βαλιώτης πέρναγε τα ίδια και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω από τις τρικλοποδιές ” το σχέδιο της ανάπλασης κάποιοι το τορπιλίζουν , να μην γίνει τίποτα!, να μην αλλάξει τίποτα! , να μείνει η Σπάρτη πίσω! , να ανατραπούν νόμιμες αποφάσεις! , Κύριε Βαλιώτη, μάλλον και εσείς τραβήξατε τα ίδια!” και συνέχισε λέγοντας  “Ποιοί κρύβονται πίσω από τις τρικλοποδιές; ας φανερωθούνε και ας μην βάζουν άλλους να κάνουν τις βρώμικες δουλειές!
Αυτοί που βάζουν τρικλοποδιές είναι οι πρώτοι που θα λένε «είδατε – δεν έγινε κανένα μεγάλο έργο»
Αμ δε!  Θα γίνει και θα παραγίνει!

Η ανάπλαση της Παλαιολόγου τόνισε ότι έχει λάβει ως προς την εξασφάλιση των απαραίτητων εγκρίσεων και αδειοδοτήσεων έχει λάβει εγκρίσεις από όλες τις αρμόδιες κατά νόμο υπηρεσίες όπως
-η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου
-η Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
-η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων
-το Τοπικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ,
-τις Αρχές της Αρχαιολογίας κλπ.

Οι εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις ελέγχθηκαν από τις Διαχειριστικές Αρχές του open mall του ΠΕΠ Πελοποννήσου και του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης!
Εξασφαλίστηκαν δε, χρηματοδοτήσεις σχεδόν 10.000.000,00 για έργα στο κέντρο της Σπάρτης που αλλάζουν την όψη της πόλης .

Εμείς πάντως στηρίζουμε ως μέσο ,  την Ανάπλαση της Παλαιολόγου και επιτέλους ας σταματήσουν κάποιοι να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και η Σπάρτη δυστυχώς μέρα με την ημέρα να γίνεται και ποιο άσχημη , σας αρέσει αυτή η σημερινή ντροπιαστική για την Σπάρτη εικόνα που έχει , εμάς όχι και επιτέλους πρέπει να αλλάξει.

Ας αφήσουμε την Δημοτική Αρχή να κάνει το έργο της , άλλωστε γι’ αυτό την ψηφίσαμε. 

 

 

 

 Studio Photography Alexandros Bougadis

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: