Εκλογές

Π. Τατούλης “αναξιόπιστος & ασυνεπής ο κ. Δέδες”

Πέτρος Τατούλης «Πολιτικά αναξιόπιστος και ασυνεπής απέναντι στους Πελοποννήσιους ο κ. Δέδες»

 

 

«Τον κύριο Δέδε τον επέλεξα εγώ το 2010 κόντρα στο κόμμα του και κόντρα στον δυνατό άνδρα του ΠΑΣΟΚ τότε στην Κορινθία κύριο Μπεγλίτη. Τον επέλεξα γιατί θεώρησα ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα. Δεν το έκανε ποτέ του, γιατί το μυαλό του ήταν σε άλλα ενδιαφέροντα, σε άλλες σκέψεις, σε άλλες αντιλήψεις» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

«Απέδειξε και μετά τις εκλογές του 2014 ότι δεν μπορεί να φανεί πολιτικά συνεπής απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου, όταν, όπως είχε δικαίωμα, συμμετείχε επικεφαλής παράταξης, αλλά δε σεβάστηκε την εντολή τους που του είπαν ότι πρέπει να καθίσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης» συνέχισε ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε ότι με την πρώτη ευκαιρία, λόγω των γνωστών σχέσεων που έχει με τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, υπηρετώντας αυτή τη σχέση του, έφυγε από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που ήθελε να αναγεννηθεί για να πάει στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και σήμερα παρουσιάζεται ανεξάρτητος όταν έχει πάρει δημόσια το χρίσμα από τον Πρωθυπουργό της χώρας, όταν ήταν στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και όταν δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί από Γενικός Γραμματέας. Όταν ακόμα γυρίζει από χωριό σε χωριό παραμονές εκλογών για να μοιράζει δήθεν χρήματα θεωρώντας ότι οι πολίτες είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας, χωρίς να γνωρίζει ότι η μήνις των πολιτών είναι εξαιρετικά σκληρή απέναντι σε όσους αυθαιρετούν απέναντι στον απαιτούμενο σεβασμό προς αυτούς» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στον κάτωθι σύνδεσμο:

 

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: