Π.Τατούλης «Θεματοφύλακας δημοκρατίας και νομιμότητας η Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου»

«Αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε οτιδήποτε άλλο, να κάνει χρήση των δυνατοτήτων της πολιτείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφορικά με τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και τόνισε ότι «έχουμε δώσει σκληρούς και πραγματικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την τήρηση των νόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης».

Αφού χαρακτήρισε ντροπή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η μομφή του ενάντια στην Περιφερειακή αρχή δε συνάδει με τη νόμιμη πολιτεία, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλες αντίστοιχες διώξεις μη μελών του ΚΚΕ, πόσο μάλλον στις διώξεις εναντίον του Περιφερειάρχη και στελεχών της Περιφερειακής αρχής».

«Προκειμένου να καλύψετε το απόλυτο πολιτικό σας κενό και την αδυναμία σας να καταθέσετε πολιτικές προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προσπαθείτε να θέσετε διχαστικά διλήμματα τα οποία έχει απορρίψει η ιστορία προ πολλού και προπαντός οι πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

You may also like

Κοινοποίηση: