Π. Τατούλης : 2 σημαντικά έργα φέρνουν την σφραγίδα μας

 

Δυο από τα σημαντικά έργα της Π.Ε. Λακωνίας που φέρουν τη σφραγίδα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση τους.

Τα έργα αφορούν τη Νέα Είσοδο Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου) και τη Γέφυρα Πόρου στην Περιφερειακή Οδό Γερακίου.

Πρόκειται για δύο έργα που η κατασκευή τους αποτελούσε διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής και με την ολοκλήρωση τους δημιουργούν νέες προοπτικές αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Λακωνίας με ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων.

Ο κ. Τατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Σε μια περίοδο δύσκολη για τη Χώρα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Περιφερειακή Αρχή καταφέραμε να βγάλουμε τη Λακωνία από την απομόνωση και το περιθώριο. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε πολύ σημαντικά έργα υποδομών, δίνοντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή».

Στην επίσκεψη των έργων παρευρέθηκαν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα. Αδαμαντία (Ντία) Τζανετέα, κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, κ.Χαράλαμπος Σκούρος, κ.Μιχαήλ Σταματάκος και το μέλος της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Ιωάννης Μπουκουβάλας. 

 

 

 

 Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών και από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 Φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
Ειδικές τιμές σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους

Τηλ. 2731402655 – 6909031174

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: