Ρομά έκλεισαν την εθνική Σπάρτης – Γυθείου

542{icon} {views}

Ρομά έκλεισαν την εθνική Σπάρτης – Γυθείου στο ύψος των Αμυκλών μετά τις 4 το απόγευμα καίγοντας αρχικά ένα αυτοκίνητο και μετά διάφορα αντικείμενα.

 

 

Το οδόφραγμα με την φωτιά βρίσκεται κοντά στην κατοικημένη περιοχή , με τους κατοίκους να είναι οι περισσότεροι έξω και ανήσυχοι. 

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία. Η Τροχαία Σπάρτης έχει απαγορεύσει  την κυκλοφορία των οχημάτων. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας διαμαρτύρονται για την σύλληψη κάποιων Ρομά που είχαν επιτεθεί πριν λίγες ημέρες στους 2 Αντιδημάρχους Σπάρτης .

Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και αγανακτισμένοι , αρκετοί μας είπαν ότι επιτέλους πρέπει να σταματήσει η παραβατικότητα από τους Ρομά και να ισχύει ο νόμος και σε αυτούς , είναι ντροπή τέτοιες γιορτινές ημέρες ο κάθε Ρομά να κλείνει δημόσιους δρόμους για να διαμαρτύρονται άδικα , είναι πολλά τα παραπτώματα που κάνουν στην περιοχή και κανείς δεν ακούει ή δεν θέλει να ακούσει. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες οι Ρομά απομακρυνόντουσαν από το σημείο μετά τις 19:50 με την πυροσβεστική υπηρεσία να σβήνει την φωτιά , Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την πλήρη αποκατάσταση.
(τελευταία ενημέρωση 20:20)

 

You may also like

Κοινοποίηση: