Προτάσεις

Σεμινάρια των εταίρων της Κ.Σ Λακωνίας

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Λακωνίας στο  πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας» που εντάσσεται στην Πράξη «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020.

Το εργαστήριο έχει ως θέμα: «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους. Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο».

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δ. Σχοινοχωρίτης, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και ο κ. Θ. Βερούτης, Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λακωνίας. Επίσης, θα συμμετέχει ο κ. Β. Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από την Π.Ε Λακωνίας θα συμμετέχει η κ. Π. Φλεβαράκη, Αναπλ. Προϊσταμένη Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Λακωνίας. Θα συμμετέχουν επίσης οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λακωνίας καθώς και εκπρόσωποι του Τεχνικού Συμβούλου του Έργου.

Το εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κ.Σ Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συσκέψεων (1ος όροφος) στο Διοικητήριο Σπάρτης και ώρες 09:30-14:30.

 

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook 

You may also like

Κοινοποίηση: