Σε γλέντι στην Ικαρία ο Πρωθυπουργός μη τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα.

 

 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του NEWS 24/7.

 

 

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του ,πάνω από 50 άτομα ,να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή , χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας που ένα χρόνο τώρα μας λένε. 

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, στο σπίτι πραγματοποιούνταν ετοιμασίες ήδη από την Πέμπτη, για την υποδοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην περίπτωση αυτή θα επέμβει ο Εισαγγελέας ; ή απλά θα το καλύψουν ; και γιατί ο Πρωθυπουργός δεν τηρεί τα μέτρα που ο ίδιος επιβάλει στον Ελληνικό λαό. 

 

 

 

χώρος διαφήμισης 

Alexandros Bougadis Photographer

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 

You may also like

Κοινοποίηση: