Σε επιφυλακή η Π. Πελοποννήσου από τα 28 κρούσματα κορονοϊου στην Σκάλα Λακωνίας

 

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από το απόγευμα της Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο ΕΟΔΥ μετά την κατ’ αρχάς διαπίστωση συνολικά 28 κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή της Σκάλας, στην Π.Ε. Λακωνίας, μεταξύ άλλοδαπών εργατών γης.

 

Στο μεταξύ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι την Πέμπτη 24.9.2020 στις 3 μεσημέρι, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν διαπιστωθεί και άλλα έξι νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 372.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, σημειώνονται τα εξής:

“Ανακοινώνονται τέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Δύο περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αργολίδας, εκ των οποίων ένα αναφέρεται ως στενή επαφή ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος, ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Κορινθίας και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Ένα εκ των περιστατικών νοσηλεύεται.

You may also like

Κοινοποίηση: