Σημαντική δωρεά ομογενών μας στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

 

Για άλλη μια φορά οι ομογενείς μας απέδειξαν την αγάπη προς την ιδιαίτερη Πατρίδα τους, όπως και την εμπιστοσύνη τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενισχύοντας μ’ ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό το Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ ‘’ο Άγιος Παντελεήμων’’ στη Μαγούλα.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Παλλακωνικής Συνομοσπονδίας Η.Π.Α. και Καναδά κ. Γεωργίου Μαραφάτσου και των άξιων συνεργατών του, συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 107.155 $ Η.Π.Α. Τα πρώτα 97.855 $ εστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολή μας τον προηγούμενο μήνα. Τα υπόλοιπα 9.700 $ παρέδωσε ιδιοχείρως στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο, το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2022, ο κ. Μαραφάτσος, συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Για τον καθένα από τους δωρητές ετοιμάστηκε απόδειξη και ειδική ευχαριστήρια επιστολή, οι οποίες δόθηκαν στον Πρόεδρο της Παλλακωνικής Συνομοσπονδίας, ώστε να τις παραδώσει ιδιοχείρως όταν επιστρέψει στην Αμερική.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας εκφράζει και δημοσίως τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την συγκινητική, όσο και ουσιαστική αυτή χειρονομία, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την Πατρίδα μας, αλλά και διεθνώς. Η πρωτοβουλία αυτή, επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος, έχει ως κινητήριους μοχλούς την αστείρευτη αγάπη που τρέφει ο Απόδημος Ελληνισμός για την Μητέρα Πατρίδα, τη διαχρονική άριστη σχέση του με την τοπική Εκκλησία και την διαρκή φιλανθρωπική του διάθεση προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας εύχεται σε όλους τους δωρητές προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή. Παράλληλα, όσον αφορά στο σύνολο των αγαπητών ομογενών μας, εκφράζει την ευχή του χρόνου το Καλοκαίρι, έχοντας απαλλαγεί οριστικά η ανθρωπότητα από την πανδημία του κορωνοϊού, να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση η Ιερά Μητρόπολή μας να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, αντάμωμα με τους απόδημους αδελφούς μας, ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης.

 

 

 

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο
Δημιουργούμε τα δικά σας ψηφιακά άλμπουμ
Φωτογραφίες Διαβατηρίων
Ταυτοτήτων ,
Αδειών Οδήγησης
και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών (και από κινητό)
Εκτυπώσεις φωτογραφιών σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες – μαξιλάρια
Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση:
Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
Δημιουργία σχολικών λευκωμάτων – ενθύμιων
USB Stick
Cart Postal
Κορνίζες
Καρτ Ποσταλ
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: