Νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σκληρή απάντηση του κ. Μπουκουβάλα στην επικεφαλής του κ. Νίκα

418{icon} {views}

Απάντηση Μπουκουβάλα προς Σπυριδάκου: “Μην υποτιμάτε τους Λάκωνες δεν έχουν μνήμη ψαριού”

 

 

Η επικεφαλής Λακωνίας του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας, που έχει κατά τα φαινόμενα αναλάβει και την εκπροσώπηση του, η κ. Σπυριδάκου,  πολιτεύεται με την πεποίθηση ότι οι συμπατριώτες της έχουν μνήμη ψαριού.
Θεωρεί δηλαδή ότι οι Λάκωνες δεν βλέπουν και δεν αναγνωρίζουν το έργο της περιφερειακής Αρχής, που τα τελευταία εννέα χρόνια έχει εργασθεί πολύ σκληρά για να παραδοθούν στους πολίτες έργα που ήταν όνειρα ζωής. Κρατώντας την σημαία της μετριοπάθειας και των χαμηλών τόνων,  χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε γνήσιους Λάκωνες, όλοι μαζί, αυτά τα εννέα χρόνια εργαστήκαμε.
Και τα αποτελέσματα είναι απτά, ως η μόνη εγγύηση ότι η Λακωνία έχει ήδη γυρίσει σελίδα: με έργα υποδομής, δρόμους, λιμάνια, σχολεία, έργα πολιτισμού, έργα στην υγεία. Η κ. εκπρόσωπος-επικεφαλής με στόμφο και ειρωνεία, μηδενίζει και λαϊκίζει. Μάλλον, όταν ήταν μικρή δεν είχε διαβάσει Τολστόι που έγραφε ότι “η έπαρση προγευματίζει πλούσια, γευματίζει φτωχά και δειπνεί ελεεινά”.
Και όσα όμως δεν έχουμε διαβάσει, ενίοτε αναλαμβάνει να μας τα μάθει η ζωή.

Γιάννης Μπουκουβάλας

Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας

 

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: