ΑστυνομικάΕιδήσεις.

Σκοτώθηκε μαθητής στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα.

Σοκάρει το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας στο κορμάκι του μαθητή από το Μενίδι, που έχασε την ζωή του ενώ βρισκόταν στο σχολείο του, χθες το βράδυ, στην διάρκεια σχολικής γιορτής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το παιδί είχε χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα, με την βολίδα να το χτυπά ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο μαθητής της Ε΄ Δημοτικού είχε χάσει τις αισθήσεις του κι έπεσε ανάσκελα στο έδαφος, πτώση που είχε ως αποτέλεσμα και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αιμορραγήσει, γεγονός στο οποίο αποδίδεται το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε από την αρχή το θανάσιμο τραύμα από την σφαίρα που το χτύπησε στο κεφαλάκι του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων, όπου διασωληνώθηκε, όμως δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία” αναφέρεται «ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν».

πηγή  Ant1 news.

You may also like

Κοινοποίηση: