Σπάρταθλον 2017… μέσα από τον φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης.

1045{icon} {views}

Tο βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και αυτή τη βραδιά θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων! Στη διασταύρωση των δύο κεντρικότερων δρόμων της Σπάρτης, Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου, από τις 21:30 μ.μ. μέχρι και τις 23:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ζωντανή παρουσίαση του Σπάρταθλον 2017 καθώς και στοιχείων που αφορούν τον αγώνα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη φωτογραφίες από το φετινό Σπάρταθλον, τις οποίες θα έχουν τραβήξει τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΛΕ.ΦΩ.Σ. καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα εδώ και 7 χρόνια, ενώ και φέτος με συνολικά 20 διαπιστευμένα μέλη της θα ακολουθήσει τον αγώνα των 246 χλμ, από την Αθήνα μέχρι και την Σπάρτη! Παράλληλα θα παρουσιαστούν ζωντανά videos του φετινού αγώνα, όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και η πορεία των Σπαρτιατών Σπαρταθλητών.

Ελάτε να γνωρίσουμε το Σπάρταθλον εκ νέου, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης! Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:30 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Κων. Παλαιολόγου και Λυκούργου.

Επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση με θέμα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ από το αρχείο της ΛΕΦΩΣ 2007-2016 με δωρεάν είσοδο καθημερινά 09:00-15:00 εκτός Τρίτη ανοιχτά και Σαββατοκύριακο. Η έκθεση θα είναι μέχρι 20 Οκτωβρίου 2017. 

 

Φωτογραφία του Ηλίας Περγαντής.

 

H φωτογραφική ομάδα του Σπάρταθλον 2017! Είμαστε όλοι έτοιμοι!
Και φέτος Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης θα καλύψει εθελοντικά τον αγώνα από την Αθήνα έως και την Σπάρτη.
246 χλμ 20 μέλη  1 ομάδα ΛΕΦΩΣ .

 

Φωτογραφία του Ηλίας Περγαντής.

 

Τα μέλη της ΛΕΦΩΣ που συμμετέχουν στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2017 (τυχαία σειρά) 
Γιανναράκος Δημήτριος, Γιώργος ΛάσκαρηςΙωάννης Κονιδιτσιώτης, Κατερίνα Κοκκορού, Κυριακή Μαχαίρα,  Γκλέκας Γιάννης, Μαρία Καβούρη, Κυριακή Παπαδάκου, Αλέξανδρος Μπουγάδης, Νάντια Γιαννακούρου , Ελένη Δογαντζή , Παναγιώτα Καρύγιαννη , Γρηγόρης Τσαγγούρης , Στάθης Σταθάκης , Ιωάννης Ξύδης και Δημήτρης Τζανέτος

Μετά τιμής
Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

You may also like

Κοινοποίηση: