Προτάσεις

Σπάρτη : Δράση στο Άλσος Γουδέ «Η γη μας ο κόσμος μας και οι συνήθειές μας»

«Η ΓΗ ΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 

Το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”) είναι ένας Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα την Σπάρτη και ιδρυτικά μέλη την Δρ. Διοίκησης Αθλητισμού, Άννα Κουρτεσοπούλου και τη δικηγόρο και απόφοιτη του Π.Μ.Σ Βιοηθικής, Εύη Νικολακάκου, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνεργάτες.
Στα πλαίσια των σκοπών της, δ
ιοργανώνει στις 21 Νοεμβρίου 2021 τη 2η δράση της στο Πάρκο Γουδέ με τίτλο «Η γη μας ο κόσμος μας και οι συνήθειές μας». 

Η δράση αυτή είναι ανοιχτή με ελεύθερη συμμετοχή, απευθύνεται σε όλες τις ηλιακές ομάδες και αποτελεί μέρος ενός κύκλου δραστηριοτήτων του Οργανισμού που θα υλοποιηθεί το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2021 και που σκοπό έχει να επικοινωνήσει το όραμα και τις αξίες του με το ευρύ κοινό καθώς και να προσελκύσει νέα μέλη. Στη συνάντηση αυτή στο Πάρκο Γουδέ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το περιβάλλον και για πρακτικές προστασίας του όπως λ.χ η ανακύκλωση, όχι από τις σελίδες των βιβλίων αλλά μέσα από άφθονο παιχνίδι και πάντα με ζητούμενο την αποκατάσταση της σχέσης του ανθρώπου με την φύση. 

Στο πάρκο Γουδέ, στις 21 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ μαθαίνουμε για τη γη και τον κόσμο μας! 

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα: Τηλ. 6944897221 Εύη Νικολακάκου 

 6973390620 Αννα Κουρτεσοπούλου 

email : humanaturerehub@gmail.com

 

 Studio Photography Spartis Alexandros Bougadis

 

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: