Σπάρτη. Εργαστήρι Ορθοφωνίας και Αγωγής του Προφορικού λόγου

314{icon} {views}

 

Στο Παλαιό Μεταξουργείο θα πραγματοποιηθεί κύκλος συναντήσεων με θέμα την Ορθοφωνία και την Αγωγή του προφορικού λόγου.  Στόχος του Εργαστηρίου αυτού είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, την άρθρωσή τους, να αντιμετωπίσουν την ταχυλογία, να εκφέρουν σωστά τον προφορικό λόγο και να τοποθετούν σωστά τη φωνή τους.

Μεγαλώνοντας ξεχνάμε να αναπνέουμε σωστά και μία από τις πολλές συνέπειες είναι και ο περιορισμός της φωνής μας. Συχνά μπορεί να παρατηρήσουμε ότι μιλάμε σιγά, ή πολύ γρήγορα, ότι η ανάσα δεν μας φτάνει,  ότι κάνουμε σαρδάμ, ότι ο λαιμός πονάει, ότι δεν είναι εύκολο να απευθυνθούμε  σε ακροατήριο. Όλα αυτά μας δυσκολεύουν την επικοινωνία και την έκφραση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το εργαστήρι αυτό θα διερευνήσει  αυτές τις δυσκολίες με  ασκήσεις αναπνοής, άρθρωσης, ανάγνωσης, προφοράς και χρωματισμού της φωνής.

Οι συναντήσεις αυτές απευθύνονται  σε ηθοποιούς, δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς, δικηγόρους και γενικά σε οποιονδήποτε ενδιαφέρετε να βελτιώσει την επικοινωνία του είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόγραμμα:

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, Δευτέρα 11 Μαρτίου, Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Ώρα 19:00-21:00

Πληροφορίες:

Το εργαστήρι αυτό είναι βιωματικό και είναι προτιμότερο να φοράτε άνετα ρούχα.

Κόστος 10 ευρώ ανά συνάντηση ή 30 ευρώ και για τις τέσσερις συναντήσεις

 Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες ή κράτηση θέσης 6977471474

Επικοινωνία: Χρυσάνθη Κοτσάφτη

Η Χρυσάνθη Κοτσάφτη είναι ηθοποιός και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην τηλεόραση και έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις.

Διοργάνωση ΑΜΚΕ Activate Now.

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: