Σπάρτη η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει πρόβλημα με το πάρκινγκ.

1456{icon} {views}

Η Σπάρτη ίσως είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που προτεραιότητα έχουν τα αυτοκίνητα , δεν περιμένουν στις διαβάσεις πεζών να περάσουν οι πεζοί και εκτός αυτού είναι και η μοναδική πόλη που δεν έχει πρόβλημα με το πάρκινγκ γιατί ο καθένας το αφήνει όπου θέλει χωρίς να τον ενοχλούν.

 

Εδώ τι να πούμε στην μέση του δρόμου….

 

Η Τροχαία καθώς και η Δημοτική Αστυνομία είναι σαν να μην υπάρχουν. Οι άνθρωποι προσπαθούν ανάμεσα από τα αυτοκίνητα να περάσουν. Παρκάρουν παντού : επάνω σε πεζοδρόμια , σε διαβάσεις πεζών ,σε πεζόδρομους,  σε στάσεις λεωφορείων , στην μέση του δρόμου , πάνω σε νησίδες , μπροστά από εισόδους πολυκατοικιών πάνω στο πεζοδρόμιο , σε γωνίες και όπου θέλουν , αν  κάνεις και παρατήρηση στους ανεύθυνους οδηγούς τα ακούς κιόλας.

Πρέπει ο Δήμαρχος να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση. Το να γίνετε αυτό στην Σπάρτη όλο το 24ωρο είναι απαράδεχτο.

 

Εδώ πάλι η Γυναίκα από που θα περάσει, από τον δρόμο.

Φωτογραφία του χρήστη SpartaVoice.gr.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από αναγνώστες μας που μας έχουν στείλει αρκετά μηνύματα λέγοντας ότι Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία απλά κοιτούν…

Μερικοί οδηγοί νομίζουν ότι είναι μαγκιά να το κάνεις αυτό χωρίς να σε ενδιαφέρει πόσο ταλαιπωρούνται  οι κάτοικου  ,αλλά μαγκιά είναι να είσαι Άνθρωπος ………

Και κάτι τελευταίο σε αυτούς που μας έστειλαν και απειλητικά μηνύματα . Εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε αυτό το πρόβλημα μέχρι εσείς οι ανεγκέφαλοι να βάλετε μυαλό ….αν έχετε και να ξέρετε ότι οι πολίτες είναι με το μέρος μας και τους ευχαριστούμε που μας στέλνουν φωτογραφίες με όποιον τρόπο μπορούν.

Τι θα πει πεζόδρομος στην Σπάρτη δεν υπάρχει είναι για να παρκάρουμε ότι ώρα θέλουμε.

Φωτογραφία του χρήστη SpartaVoice.gr.

 

Θα έχουμε και Συνέχεια …..

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174