Λακωνία

Σπάρτη. Λυρικά Χριστούγεννα

 

 

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00, η Περιφέρεια Πελοποννήσου/Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής «Η ΤΑΫΓΕΤΗ», οργάνωσε την  μουσική βραδιά λυρικού τραγουδιού με χριστουγεννιάτικο χρώμα «Λυρικά Χριστούγεννα».

 

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου που στεγάζεται στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν  ο πιανίστας-μαέστρος Πάνος Λουμάκης και δύο λυρικοί τραγουδιστές, η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη και ο βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, οι οποίοι με την μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους μας έβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Ακούστηκαν αποσπάσματα (άριες και ντουέτα) από όπερες των Mozart,Verdi, Bellini, Bizet κ.α. σε θεατρική μορφή(στη θεατρική προσέγγιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μιλτιάδη Φιορέντζη), καθώς και γνωστά σε όλους αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, μιούζικαλ, διεθνείς επιτυχίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

 

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς  και : Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.Ευσταθίου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία  Τζανετέα ο Ταξίαρχος του ΚΕΕΜ , Η Πρόεδρος Νομικού Πρωσόπου και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης 

 

 

φωτογραφίες Αλέξανδρος Μπουγάδης

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: