Σπάρτη ” στο ίδιο έργο θεατές”

 

 

 

Η Σπάρτη ξανά στα ίδια σε μια άσχημη εικόνα γεμάτη με σκουπίδια από την μια άκρη έως την άλλη και αυτή την φορά την ευθύνη φέρει ο Δήμος Σπάρτης.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023  και  αναφέρουν ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν λάβει από τον Δήμο τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως γάντια , μάσκες , κίτρινα γιλέκα κ.α . με αποτέλεσμα να κάνουν στάση εργασίας , δεν απέχουν από τα καθήκοντα τους ,  είναι στην υπηρεσία τους , αλλά δεν βγαίνουν για αποκομιδή για του λόγους ασφάλειας που υπάρχουν και για τους ίδιους αλλά και για τους πολίτες.
Αναφέρονται στον Δήμαρχο ότι πρέπει να τους προστατεύει ώστε να έχουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.
Τα εργατικά ατυχήματα είναι πολλά αλλά ευτυχώς είναι ελαφριού τύπου και φοβόνται οι υπάλληλοι να μην γίνει κάποιο σοβαρότερο , τότε την ευθύνη την έχει ο Δήμος.
Η Ασφάλεια δεν είναι μόνο για τους υπαλλήλους αλλά και για του πολίτες που κυκλοφορούν με οχήματα 28 και 30 χρόνων , παραμελημένα από λάστιχα , σκουριασμένα οχήματα κ.α

Οι κάτοικοι της πόλεως που ρωτήσαμε μας ανέφεραν ότι συμπαραστέκονται στους υπαλλήλους που δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα προστασίας , αλλά δεν μπορούν να βλέπουν μια πόλη γεμάτη σκουπίδια με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής , είναι αγανακτισμένοι και αναρωτιούνται , για δημοτικούς σύμβουλους και γραμματείς υπάρχουν χρήματα αλλά για την ασφάλεια των υπαλλήλων και πολιτών δεν υπάρχουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Δημοτικό Συμβούλιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ 

**********

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Ωράριο Φωτογραφείου
Πρωί Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:30
Απόγευμα Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή 17:30-20:30

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: