Αθλητικά Λακωνίας.

Σπάρτη. 3ος Δρόμος Γεμάτος Ιστορία «Υπόγεια Πόλη» 2018

664{icon} {views}

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ος ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ 
«ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ»

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, και οι Σπαρτιάτες Δρομείς , προκηρύσσουν τον αγώνα: 3ος Δρόμος Γεμάτος Ιστορία «Υπόγεια Πόλη» απόστασης 10χλμ
3ος Δρόμος Γεμάτος Ιστορία «Υπόγεια Πόλη» απόστασης 10χλμ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Σπάρτη 
ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Κεντρική πλατεία Σπάρτης 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 22 Απριλίου 2018 
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 11:00 

Πληροφορίες διαδρομής: Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων όπου οι αθλητές θα πρέπει να την διανύσουν δύο φορές ,με εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική πλατεία Σπάρτης . Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης.

Όριο αγώνα: 1 ώρα και 45 λεπτά 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: στους σταθμούς θα προσφέρεται νερό ή αναψυκτικό.
• Στα 2,5 χλμ 
• Στα 7 χλμ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παρουσία ιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία επανδρωμένο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης μέχρι την ολοκλήρωση του .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
– οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών και των φωτογράφων του αγώνα.
– οι αθλητές που δεν θα ακολουθήσουν την σηματοδοτημένη και προκαθορισμένη διαδρομή θα ακυρώνονται. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου από κριτές τις οργάνωσης επιτροπής κατά μήκος της διαδρομής.
– οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν προσέλθει στη γραμματεία το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα , αλλιώς θα πρέπει να ενημερώσουν τηλεφωνικά τους υπεύθυνους για τυχόν καθυστέρηση της προσέλευσής τους , χωρίς βέβαια να μεταβάλλεται η ώρα εκκίνησης του αγώνα.
– πιθανή εγκατάλειψη αθλητών θα πρέπει να δηλώνεται στα μέλη της οργανωτική επιτροπή , στο όχημα που θα ακολουθεί τους αθλητές. 
– μέσα από την ιστοσελίδα www.historyrunsparta.gr
θα παρέχονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή , τις παροχές , την διαμονή και την εστίαση την ημέρα του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξάρτητα οι δρομείς που θα τερματίσουν. 
Κύπελλα θα λάβουν οι παρακάτω κατηγορίες:
-Γενικής κατάταξης: Τρεις πρώτοι
-Κατηγορία Ανδρών: 18-39 ετών οι τρείς πρώτοι αθλητές 
39 ετών και άνω οι τρεις πρώτοι αθλητές
-Κατηγορία Γυναικών: 18-39 ετών οι τρείς πρώτες αθλήτριες
39 ετών και άνω οι τρεις πρώτες αθλήτριες

ΒΡΑΡΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ : Οι βραβεύσεις του αγώνα, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την λήξη του χρονικού ορίου 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο παπούτσι, και επιστρέφεται μετά το τέλος του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ορίζεται στα 8 ευρώ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ : H γραμματεία του αγώνα, θα ανοίξει από τις 9:00 το πρωί της Κυριακής σε χώρο της Κεντρικής Πλατείας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του αγώνα www.historyrunsparta.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των 300 αθλητών.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταθέσει το αντίτιμο του αγώνα εντός πέντε ημερών από την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ώστε να θεωρείτε έγκυρη η εγγραφή τους.
Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου Σπαρτιατών Δρομέων.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 6340-138178-215
IBAN : GR28 0171 3400 0063 4013 8178 215
Προσοχή: περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ : κοντά στην εκκίνηση θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσεται σας συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΑ : 
Κωσταρίδης Νίκος 694 8879183
Καλαμαράς Θανάσης 694 7005444

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: