Λακωνία

Σταύρος Αραχωβίτης: “Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον νομό ξεκινά!” – Υπογράφηκε η Παράκαμψη Σκάλα – Βλαχιώτη με κατασκευή Νέας Γέφυρας

819{icon} {views}

 

Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τον νομό ξεκινά!

Ο βουλευτής του νομού Σταύρος Αραχωβίτης τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε διαρκείς διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το ζήτημα της παράκαμψης Σκάλας – Βλαχιώτη. Πρόκειται για έργο αναγκαίο για τον νομό μας, την οικονομική του ανάπτυξη και την μετακίνηση των πολιτών. Η ανάγκη αυτή είχε εξάλλου διατυπωθεί έντονα σχεδόν απ όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού στις επαφές που έκανε Κυβερνητικό Κλιμάκιο για τις ανάγκες των εργασιών του πρόσφατου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την Υπουργική Απόφαση με την οποία γίνεται το αποφασιστικό βήμα κατασκευής της παράκαμψης των οικισμών Σκάλας και Βλαχιώτη και της κατασκευής νέας Γέφυρας του ποταμού Ευρώτα. Έτσι, η Λακωνία θα αποκτήσει στην περιοχή οδικό δίκτυο που θα καλύπτει τις σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση, όπως και την κατασκευή νέας Γέφυρας καθώς η παλαιά και «γερασμένη»  Γέφυρα του 1890 δεν μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες του νομού μας.

Η ελληνική Κυβέρνηση αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, όπως και στην περίπτωση του Νέου αρχαιολογικού Μουσείου,  πως αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τα αιτήματα των φορέων και των πολιτών και τις ανάγκες του νομού μας και με συνέπεια τις εξαγγελίες της στο Περιφερειακό Συνέδριο.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: