«Στα όριά του να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

Εξοργισμένος παρουσιάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη στάση μιας μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον κατηγορούν για την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την “πράσινη” ΠΑΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Πράσινη” (σ.σ. συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) το “αφεντικό” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε σημείο ακόμη και να σκέφτεται την αποχώρησή του από το σύλλογο.

“Ο βρώμικος πόλεμος από τα… ορφανά της Θύρας 13 και κάποια επικριτικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με το σύλλογο», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει επίσης το ερώτημα: “Αυτοί ή ο ΠΑΟ; Ήρθε η ώρα της κρίσης.
Ας… γνωριστούμε και ας αναλάβουν οι παλιοί της Θύρας 13 την ιστορική ευθύνη τους απέναντι στους ελάχιστους που βεβηλώνουν καθημερινά πρόσωπα και καταστάσεις που είναι ιερά για το σύλλογο”

Η εφημερίδα αναφέρει πως “… χωρίς Γιαννακόπουλο δεν υπάρχει επόμενη μέρα στο σύλλογο και η αλήθεια είναι πως αυτό το γνωρίζουν καλά και τα εκατομμύρια οπαδών του τριφυλλιού σε όλον τον πλανήτη.

Γι’ αυτό και στηρίζουν τον Δημήτρη, το φωνάζουν και θα περιμένουν καρτερικά το δικό του σύνθημα. Είναι αλήθεια, όμως, ότι το γνωρίζουν ακόμη καλύτερα και εκείνοι οι ελάχιστοι, οι 30-40 που τρέμουν στο ενδεχόμενο απώλειας των κεκτημένων, σε μια επόμενη μέρα που μπορεί να βρει έναν Γιαννακόπουλο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην ηγεσία του συλλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουν την εργολαβία που ανέλαβαν πριν επτά χρόνια και πλέον έχουν φτάσει στο όριό του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…

Αυτός ο πόλεμος και κάποια υβριστικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με Παναθηναϊκό…

Οι στιγμές είναι πιο κρίσιμες από ό,τι νομίζετε… Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε στην άκρη αυτούς τους 30-40 και βοηθήστε τον Παναθηναϊκό μας να βρει το δρόμο του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του βάλετε την ταφόπλακα”. newsit.gr

You may also like

Κοινοποίηση: