Στην Λακωνία οι Οικονομικοί & Εμπορικοί Ακόλουθη των Ξένων Πρεσβειών

526{icon} {views}

 

Στην Λακωνία βρίσκονται έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Λακωνία οι οικονομικοί ακόλουθη των Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9-5-2019 έφτασαν στην Σπάρτη όπου επισκέφτηκαν έκθεση Λακωνικών προϊόντων στο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort and Spa.

Το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία  Τζανετέα και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης όπου συνεχάρησαν τόσο το επιμελητήριο Λακωνίας όσο και τους προσκεκλημένους και τους ευχήθηκαν ένα καλό τριήμερο στην Λακωνία. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το Γύθειο και όπως ανέφερε η κ. Τζανετέα θα επισκεφτούν την Μονεμβασία , την Μάνη και ίσως και την Ελαφόνησο το μοναδικό νησί της Πελοποννήσου. 

Η Διοργάνωση είναι από το Επιμελητήριο Λακωνίας και των Οργανισμό Enterprise Greece , στο πλαίσιο των δράσεών τους για στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, επίσκεψη στη Λακωνία Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων Ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαΐου 2019.

Οι χώρες που τελικά συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι 18:
Αργεντινή, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Φιλανδία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδονησία, Λετονία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Ολλανδία, Πακιστάν,  Σλοβακία, Νότια Αφρική, Ουζμπεκιστάν, Ινδία με σύνολο Ακολούθων που συμμετέχουν 21.
Στο πλαίσιο της αποστολής οι Ακόλουθοι:

  • θα επισκεφτούν 8 λακωνικές επιχειρήσεις
  • θα γευτούν τα λακωνικά προϊόντα σε εκδήλωση γευσιγνωσίας στην οποία θα συμμετάσχουν 15 επιχειρήσεις (Μυστράς 9/5/2019)
  • θα συμμετάσχουν σε 197 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με 19 επιχειρήσεις του νομού (Β2Β) (Γύθειο 9/5/2019)
  • θα ξεναγηθούν στη Μονεμβάσια και στον Μυστρά (10 και 11/5 αντίστοιχα)
  • θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κινστέρνα στις 10/05/2019 όπου θα παρουσιαστεί το επενδυτικό και εξαγωγικό προφίλ του νομού μας

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

« από 2 »

φωτογραφίες – σύνταξη Αλέξανδρος Μπουγάδης

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: