Στη μνήμη του Άγγελου Δεληβοριά.

Έφυγε ένας ακόμα ευπατρίδης, άνθρωπος  της Τέχνης και των Γραμμάτων, που αφιέρωσε την ζωή του με πολλή συνέπεια , πίστη , εργατικότητα και ταλέντο στην μεγάλη αξία της Ελλάδας .  Πάντα μάχιμος και δυναμικός , αφοσιωμένος και αποτελεσματικός ως αρχαιολόγος, έδωσε όλη την ευφυΐα με την οποία ήταν προικισμένος, στο να αναδείξει την  αρχαιολογική επιστήμη και τέχνη , στο να τιμήσει τον ιστορικό και αρχαιολογικό πλούτο της πατρίδας μας.

Ιδιαίτερα η Σπάρτη αισθάνεται το κενό που αφήνει πίσω του, αν και υπήρξε ο δάσκαλος που μετάγγιζε την γνώση και την εμπειρία , υποστηρίζοντας  τους νέους αρχαιολόγους, χαρακτηριστικό που επιτρέπει στην ομάδα του να συνεχίσει και να τιμήσει την ανασκαφική του προσπάθεια στην Λακωνία .

Θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό τον γλυκύτατο άνθρωπο Άγγελο Δεληβοριά που κόσμησε με το πέρασμά του , με το ήθος και τις αξίες του, την κοινωνία μας!

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

 

You may also like

Κοινοποίηση: