Λακωνία

Στην 1η θέση του Τόκυο για το 2022 οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

 

 

  • Με το Νο1 νικητήριο ελαιόλαδο 2022
  • Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση 
  • Στο διεθνή  διαγωνισμό Japan Olive Oil Prize 2022
  • Με 12 κορυφαίες βραβεύσεις
  • Με 2 ελαιόλαδα στα Best In Class
  • Με 6 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία

 
Μια πολύ μεγάλη διάκριση υψηλού κύρους για Έλληνα ελαιοπαραγωγό με δώδεκα (12) κορυφαίες βραβεύσεις, που σημειώθηκε στην Ιαπωνία, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων της Ιαπωνίας, JAPAN Olive Oil Prize Competition 2022.

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Τόκυο, από τις 8 έως τις 13 Μαΐου 2022. Ο συγκεκριμένος διεθνής διαγωνισμός θεωρείται παγκοσμίως από τους πιο επαγγελματικούς διαγωνισμούς ελαιολάδων γιατί εφαρμόζει πολύ αυστηρά standards αξιολόγησης, βασιζόμενος στις γευσιγνωστικές μεθόδους  που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

 

 

Κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη EVOOWRκαι η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον JAPAN Olive Oil Prize Competition  2022, γίνεται από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους, με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting).

Για το 2022 συμμετείχαν περισσότερα από 500 ελαιόλαδα από 21 ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Ισπανία, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Η.Π.Α, Τουρκία, Ισραήλ και άλλες, με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, θεωρούνται οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού JOOP 2022 γιατί τιμήθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις και συγκεκριμένα :

  • Με την 1η θέση και το νικητήριο ελαιόλαδο Flavored, του Τόκυο, στον Japan Olive Oil Prize 2022, με βαθμολογία 98%.

  • Με δύο (2)  Best In Class ελαιόλαδα Flavored στο Τόκυο για το 2022, με βαθμολογία που ξεπέρασε το 96%.

  • Με 6 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία αλλά και βαθμολογίες που κυμαίνονται από 85 έως 95 %, κατατάσσονται στα καλύτερα ελαιόλαδα Best Olive Oils JOOP 2022.

Ειδικότερα, οι 12 μεγάλες βραβεύσεις στα βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου  στο Τόκυο της Ιαπωνίας  για το 2022 είναι:

OLEOASTRON Gourmet Evoo – 1η θέση BEST  Flavored

OLEOASTRON Gourmet Evoo – BEST  IN CLASS 2022

OLEOASTRON Gourmet Evoo – ΧΡΥΣΟ βραβείο 2022

Να σημειωθεί ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ελαιόλαδο OLEOASTRON Gourmet Evoo αναδείχτηκε Νο1 και o μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Ιαπωνίας για το 2022, στην κατηγορία του, με βαθμολογία 98%.

Το γεγονός αυτό είναι ιστορικής σημασίας για την Ελληνική ελαιοκομία και το Ελληνικό ελαιόλαδο γενικότερα, καθώς δεν το έχει πετύχει άλλος ελαιοπαραγωγός σε όσα χρόνια διενεργείται ο φημισμένος διαγωνισμός στο Τόκυο της Ιαπωνίας. 

Η ιδιαίτερα τιμητική βράβευση με την 1η θέση και το νικητήριο ελαιόλαδο στην κατηγορία του, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί ένα μοναδικό Ελληνικό επίτευγμα από Έλληνα ελαιοπαραγωγό σε διαγωνισμό τόσο υψηλού κύρους και εμβέλειας που τον παρακολουθεί η παγκόσμια Ελαιοκομία.

Τα υπόλοιπα βραβευμένα ελαιόλαδα αναλυτικά είναι:

ENSTAGMA Gourmet evoo – BEST  IN CLASS 2022

ENSTAGMA Gourmet evoo – Χρυσό Βραβείο

MAJESTIC Blend evoo – Χρυσό Βραβείο 

MASTERPIECE Blend evoo – Χρυσό Βραβείο 

SYLLEKTIKON Gourmet evoo – Χρυσό Βραβείο 

PLUS HEALTH GREEN EVOO – Χρυσό Βραβείο

FYLLIKON FIRST HARVEST – Ασημένιο Βραβείο

AGOURELAIO EARLY HARVEST – Ασημένιο Βραβείο

PLUS HEALTH BLUE EVOO – Ασημένιο Βραβείο

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή τα βιολογικά, Single Estate ελαιοπροϊόντα των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από την Σπάρτη Λακωνίας, να αναγνωρίζονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα να θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.

Οι δώδεκα (12)  μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις, στο Τόκυο της Ιαπωνίας στον JAPAN Olive Oil Prize Competition 2022, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 475 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων ( Single Estate – Terroir ).

 

 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

 

 

 

Alexandros Bougadis
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο
Φωτογραφίες Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης  και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες
Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση:  Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick
Cart Postal
Κορνίζες
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: