Λακωνία

Στη Γενική Διεύθυνση Δασών ο Θανάσης Δαβάκης

 

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Βαγγέλη Γκουντούφα, είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ο κ. Γκουντούφας ενημέρωσε τον κ.Δαβάκη σχετικά με την ωρίμανση της μελέτης και του τεχνικού δελτίου των έργων συνολικού ύψους 1,25 εκατ. ευρώ, που πρέπει να γίνουν για την αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική προστασία των περιοχών του Δήμου Ανατολικής Μάνης που επλήγησαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς του περασμένου Αυγούστου.

Οι κύριοι Γκουντούφας και Δαβάκης συμφώνησαν στην ανάγκη να επισπευσθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε τα έργα να είναι έτοιμα ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενώ ο Γενικός Διευθυντής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα στελέχη του Δασαρχείου Γυθείου και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τον σκοπό αυτόν.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Είμαι αισιόδοξος ότι με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έδωσε ο κ. Γκουντούφας και την καλή συνεργασία των στελεχών του Δασαρχείου Γυθείου δόθηκε ώθηση στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων που είναι αναγκαία στην πληγείσα περιοχή.

Θα είμαι σε συνεχή επαφή με τον κ. Γκουντούφα και θα πιέσω πολιτικά προς όλες τις κατευθύνσεις για την ταχεία ολοκλήρωσή τους.

 

 

 

 Studio Photography Alexandros Bougadis

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: