Λακωνία

Στις κορυφαίες θέσεις στο Ντουμπάι οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Με 2 πλατινένια & 2 χρυσά βραβεία

Στα DUBAI International Taste Awards 2022

Στη «Μέκκα» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το βιολογικό «Αγουρέλαιο» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που τιμήθηκε με πλατινένιο βραβείο

 

 

Φέτος, η καρδιά της υψηλής γαστρονομίας χτύπησε στο Ντουμπάι, στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Dubai International Taste Awards», που βραβεύει τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα στον ανατολικό κόσμο.

Για το 2022, από 1 έως 5 Μαΐου στο Ντουμπάι, εξειδικευμένοι γευσιγνώστες και κριτές διεθνούς εμβέλειας στον κόσμο της γαστρονομίας, αξιολόγησαν μια πλειάδα  προϊόντων μέσα από μια «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας, κατά την οποία αποφασίζουν ποια προϊόντα είναι άξια για διάκριση.

Στην κριτική επιτροπή μετέχουν πολύ σεβαστά ονόματα στο χώρο των υψηλά ποιοτικών τροφίμων από όλο τον κόσμο, με διεθνή αναγνώριση. Ενδεικτικά αναφέρονται η ειδικός και εξειδικευμένη στον τομέα τροφίμων Mai Moawad από την Αίγυπτο, ο φημισμένος Ιταλός chef Andrea Fioravanti του γνωστού Relais & Châteaux Lord Byron στη Ρώμη, η πολύ γνωστή Ινδή πολυτάλαντη συγγραφέας τρόπου ζωής και lifestyle Sonal Chhibber, ο καταξιωμένος Basel Abboud διευθυντής με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στα Τρόφιμα και Ποτά σε ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης όπως το Stella Di mare, ο Φινλαδικής καταγωγής chef Matthijs Stinnissen του φημισμένου εστιατορίου Boca, που εκπαιδεύτηκε από τους καλύτερους chef Aikens και Atherton του Ηνωμένου Βασιλείου και ίσως του κόσμου, o Μεξικανικής καταγωγής Josè Carlos Sierra Garcìa, πολύ γνωστός chef de Cuisine των Four Seasons, Marriott, Oberoi Hotels και Jumeirah Hotels, ο φημισμένος chef των Εμιράτων Eby Joseph με εντυπωσιακή πορεία στο Ντουμπάι, η chef Trisha Henault που έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες σεφ κάτω των 30 ετών από την Caterer Middle East και έχει προταθεί για τα βραβεία αριστείας Marriott καθώς και ο Ασιατικής καταγωγής Howard Ko, γνωστός executive chef του αναγνωρισμένου ασιατικού εστιατορίου στο Ντουμπάι CÉ LA VI Dubai.

 

 

 

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συμμετείχαν στα DUBAI International Taste Awards του 2022, με τέσσερα (4) καινοτόμα και gourmet ελαιόλαδα τους και τιμήθηκαν με τέσσερις (4) μοναδικές βραβεύσεις, πετυχαίνοντας πολύ υψηλές και τιμητικές βαθμολογίες. Αναλυτικά, τα βραβεία για το 2022 είναι :

Το πρωτοεμφανιζόμενο νέο γαστρονομικό ελαιόλαδο «Treasure blend evoo» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελεί το μοναδικό ελαιόλαδο που περιέχει έντεκα (11) συστατικά ταυτόχρονα, και τιμήθηκε με πλατινένιο βραβείο και την πολύ υψηλή βαθμολογία του 98 %, από τους διεθνείς κριτές του διαγωνισμού DUBAI Taste Awards του 2022.

Το βιολογικό «Αγουρέλαιο» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που τιμήθηκε με πλατινένιο βραβείο και την τόσο υψηλή του βαθμολογία 97 %, από τους διεθνείς κριτές του διαγωνισμού DUBAI Taste Awards του 2022.

Το βιολογικό ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελεί το πιο πολυβραβευμένο διεθνώς Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο. Στα DUBAI Taste Awards 2022 τιμήθηκε με χρυσό βραβείο και βαθμολογία 95 %, από τους διεθνείς κριτές του διαγωνισμού.

Για μια ακόμη φορά το γαστρονομικό ελαιόλαδο GEMSTONE blend evoo των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, τιμάται με μια σπουδαία διάκριση χρυσού βραβείου και βαθμολογία 91 % στα DUBAI Taste Awards 2022.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του φημισμένου διαγωνισμού, δικαιώνει την προσπάθεια των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στη δημιουργία μοναδικών γευστικών συνδυασμών στα ελαιοπροϊόντα τους, ενώ επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ των gourmet τροφίμων.

Οι τέσσερις (4) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον DUBAI International Taste Awards 2022 έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καθώς συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 427 διεθνών βραβεύσεων παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα Single Estate ελαιοπαραγωγό.

 

 

 

 

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Alexandros Bougadis
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer
Μέλος του Ομίλου UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο
Φωτογραφίες Διαβατηρίων , Ταυτοτήτων , Αδειών Οδήγησης
και λοιπών δημοσίων δελτίων
Εκτυπώσεις Φωτογραφιών
Εκτυπώσεις σε Καμβά
Δημιουργούμε τις δικέ  σας προσωποποιημένες κούπες
Φωτογράφιση – Βιντεοσκόπηση:  Γάμου – Βάπτισης – Εκδηλώσεων
Φωτογραφήσεις για πορτρέτα
Αεροφωτογράφιση  – Αεροβιντεοσκόπηση Drones
USB Stick
Cart Postal
Κορνίζες
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία)
Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: