Στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου 2 άτομα για σωρεία κλοπών

 

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής στη Λακωνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες και σε καταστήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (26.6.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 43 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, προχθές (25.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 31χρονος και ο 43χρονος, διέρρηξαν οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, εντόπισαν τους ανωτέρω χθες (26.6.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

Στο  πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 31χρονος και ο 43χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 23.6.2018 έως 26.6.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, διέπραξαν ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, αλκοολούχα ποτά κ.α., καθώς δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες και μία (1) περίπτωση  απόπειρας κλοπής σε κατάστημα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις αποσκευές των ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι κρότου, ενώ βρέθηκε και μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: