Στο Γύθειο η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ.

dsc01396

Επόμενος σταθμός… Γύθειο!

Μετά τους Μολάους και τη Σκάλα, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα επισκεφτεί το Γύθειο συνεχίζοντας έτσι την γνωριμία της με την κοινωνία της Λακωνίας.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο και φροντίζει να καλλιεργεί το πνεύμα της ομόνοιας και της συνεργασίας με όλους τους φορείς, σε διάφορες πόλεις του Νομού.

Την Τετάρτη (23/11) εκπρόσωποι της ΠΑΕ, των τεχνικών επιτελείων της ανδρικής ομάδας και της Κ19 καθώς επίσης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα βρίσκονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Παλαιό Παρθεναγωγείο) στις 13:00.

Την κίνηση της ΠΑΕ στηρίζουν οι τοπικοί φορείς του Δήμου, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, της ΕΠΣ Λακωνίας, της Εκκλησίας και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, την πόλη, τον Δήμο και γενικότερα το Νομό Λακωνίας, ενώ οι παίκτες θα υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.

(C) Photography Alexandros Bougadis

You may also like

Κοινοποίηση: