Στο ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. Μυστρά το Δ.Σ της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας “The Spartans”

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά “The Spartans” επισκέφτηκαν το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού στον Μυστρά. Οι εκπρόσωποι των Λακώνων της ομογένειας ενημερώθηκαν από την κα Τζανετέα Ντία και την κα Ορφανάκου Σταυρούλα για τις δράσεις και τους σκοπούς του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.

Σε συνομιλία που είχαν με τον Διευθυντή του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. Καθηγητή Νικόλαο Ζαχαριά υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως η συνεργασία του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π με το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Ο πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Παυλάκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενθουσιάστηκαν με τις υποδομές του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω συνεργασία.

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας κ. Παυλάκος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κόκκοτος Φώτης, η Γραμματέας κα Κόκκοτου Βαρβάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας κ. Μαραφάτσος Γεώργιος, ο πρώην Πρόεδρος κ. Κουτράκος Κώστας και η κα Κουτράκου Κική,  Περιφερειακή Αντιπρόεδρος.

Οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι εντός του φθινοπώρου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία δράσεων αμοιβαίου ενδιαφέροντος με ορίζοντα υλοποίησης από το καλοκαίρι του 2023. 

 

 

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Δημοσιογράφος –  Artist  Photographer 

Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ε I O
Το κατάστημα μας βρίσκετε στην Όθωνος  Αμαλίας 59
(Χαμαρέτου γωνία) Σπάρτη
Τηλ. 6909031174
2731181250
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
twitter
Instagram 
youtube channel

Αριθμός Μητρώου 13668
Διαπιστευμένο ΜΜΕ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

Spartavoice.gr : Στην ιστοσελίδα μας παρέχεται τοποθέτηση προϊόντων από την Google , ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την προβολή αυτών των προϊόντων 

You may also like

Κοινοποίηση: