Στο 11ο φεστιβάλ χορωδιών το Δημοτικό Ξηροκαμπίου-Κροκεών-Δαφνίου

 

Τα καλύτερα σχόλια απέσπασε η χορωδία των Δημοτικών Σχολείων Ξηροκαμπίου-Κροκεών-Δαφνίου στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ χορωδιών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη της Καρδίτσας.

Σε μια ζεστή και μελωδική βραδιά οι μαθητές των τριών σχολείων, καθοδηγούμενοι από τον αρχιμουσικό και δάσκαλό τους Μαρίνο Καριοφύλλη, εκπροσώπησαν επάξια τον Νομό Λακωνίας και δίκαια εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Πρόκειται για μια αξιόλογη εκπροσώπηση, αφού το συγκεκριμένο φεστιβάλ αποτελεί θεσμό στον χώρο των μουσικών εκδηλώσεων, με ιστορία μεγαλύτερη των 30 χρόνων.

Εκτός από την παρουσία τους στην εκδήλωση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και διάφορα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής όπως τα Μετέωρα, το Πήλιο, τις Θερμοπύλες κ.ά. Ήταν για αυτούς μια αξέχαστη εμπειρία που, όπως είπαν, θα ήθελαν πολύ να ξαναζήσουν!

Τα παιδιά της χορωδίας-εκτός από τους γονείς τους- συνόδευσαν οι

εκπαιδευτικοί Νικολούδη Καλλιόπη, Δρουγγάνη Μαρία (Δ.Σ. Κροκεών), Παναγάκης Ηλίας (Δ,Σ. Δαφνίου) και Χανδόλιας Σπύρος, Νικολέττα Κατσιμάρδου (Δ.Σ. Ξηροκαμπίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα μεταφοράς καλύφτηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το Δ.Σ. Ξηροκαμπίου και από τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ευρώτα για τα δύο άλλα σχολεία. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές των τριών σχολείων τους εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη βοήθειά τους.

Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στον μαέστρο και στους μαθητές του! Και του χρόνου παιδιά!

dipe.lak.sch.gr

 

Ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρηση σας

 

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.

Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

 

Κοινοποίηση: