Στ. Πέτσας : τα κρούσματα προκαλούν σιγά-σιγά πίεση στο Σύστημα Υγείας, που δεν την είχαμε δει

 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Τύπου λέει σε συνέντευξη του: τα κρούσματα προκαλούν σιγά-σιγά πίεση στο Σύστημα Υγείας, που δεν την είχαμε δει για πολλούς μήνες , και αναρωτιόμαστε ποιος περιμένατε να την δει κύριοι… ο απλώς κόσμος που υποφέρει καθημερινά με συνεχώς καινούργια μέτρα και με την απειλή προστίμων και μας ζητάτε να τηρούμε και όλα τα μέτρα .
Τελικά στην Κυβέρνηση ξέρουν τι τους γίνεται ; ή απλά πειραματίζονται.
Ας μην δίνατε τα πολλά εκατομμύρια πριν λίγους μήνες σε αρκετά μέσα ενημέρωσης  και να είχατε προβλέψει περισσότερες ΜΕΘ και να μην λέτε ότι τώρα η οικονομία δεν αντέχει αν πάρουμε σοβαρότερα μέτρα. Γνωρίζαμε ότι τον χειμώνα η κατάσταση θα είναι δύσκολη , όλοι το βλέπαμε εκτός από εσάς και τώρα τρέχετε να προλάβετε….. 

 

Στ. Πέτσας:  Για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως «από τον Ιούλιο και κυρίως από τις αρχές Αυγούστου και μετά, παίρνουμε συνεχώς πρόσθετα μέτρα, είτε τοπικού χαρακτήρα είτε οριζόντια. Παρά τα μέτρα αυτά, φαίνεται ότι τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί σ’ ένα ύψος, το οποίο είναι μεγάλο. Αυτά τα κρούσματα προκαλούν σιγά-σιγά πίεση στο Σύστημα Υγείας, που δεν την είχαμε δει για πολλούς μήνες. Επομένως, κινούμαστε σε δύο κατευθύνσεις: Η μία είναι να δίνουμε συνεχώς Μ.Ε.Θ. στο Σύστημα. Η άλλη είναι να ζητούμε απ’ όλους τους πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα. Είναι πραγματικά κρίσιμο να εφαρμόσουμε αυτά τα μέτρα, για να μην πάμε σε κάτι χειρότερο, το οποίο θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία».

 

You may also like

Κοινοποίηση: