Επικαιρότητα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και ενάντια στον εποικισμό της Ελλάδας   όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση , θα γίνει στην Αθήνα στις 19.1.2020

Stop Στον Εποικισμο Της Πατριδας Μας!

“Στις 19 Ιανουαρίου 2020, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, οι Έλληνες διατρανώνουν την αντίθεση τους στον εποικισμό, στην παράνομη μετανάστευση και απαιτούν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ !!!

Καλούν όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομάδες facebook, απλούς πολίτες και όσους έχουν αληθινή επίγνωση και ανησυχία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που απασχολεί τον καθένα μας ξεχωριστά, θέτει σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια των οικογενειών και περιουσιών μας και αποτελεί ύψιστο θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση προσωπικής προβολής και δεν επιθυμητέ  η  στήριξη από κανένα κόμμα  και κανενός ανθρώπου που θέλει να προβάλλει τον εαυτό του.

Μία πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα είναι απαραίτητη για τους εξής λόγους:

1) Θα εξασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων , την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τον καθένα συνάνθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ξεχωριστά ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ φωνάζοντας :

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

  • Επιτροπή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της 19ης Ιανουαρίου ενάντια στον εποικισμό της Πατρίδος μας.”

η εκδήλωση στο facebook

 


Γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

www.spartavoice.gr

 

You may also like

Κοινοποίηση: