Συγκέντρωση τροφίμων από την ΛΕΦΩΣ.

339{icon} {views}

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης διοργανώνει φιλανθρωπική δράση για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στον χώρο της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες της πόλης μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας.

Επίσης συγκεντρώνουμε χρήματα προκειμένου να αποσταλούν στην ιεραποστολική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν, όπου και η πιο μικρή συνεισφορά μπορεί να αλλάξει την ζωή ανθρώπων που ζουν με αξιοπρέπεια στην ανέχεια. Για κάθε χρηματική συνεισφορά αποδίδεται στον δωρητή απόδειξη είσπραξης με τον σκοπό της δωρεάς.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε μία από τις πιο πάνω φιλανθρωπικές δράσεις της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο της Λέσχης στον πεζόδρομο Κλεομβρότου 50 κάθε Δεύτερα από τις 17:00 – 21:00 μ.μ. (μέχρι και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017) ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 6977717676 (Ηλίας Περγαντής).

Φωτογραφία του χρήστη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.

You may also like

Κοινοποίηση: