ΑστυνομικάΕιδήσεις.

Συγκλονιστική μαρτυρία ταξιτζή που δέχθηκε τρεις σφαίρες.

349{icon} {views}

Ασφαλείς ενδείξεις ότι ο δράστης της προχθεσινής εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου αυτοκινητιστή στην Κηφισιά είναι ο ίδιος που προ τριών εβδομάδων είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν άλλον συνάδελφο του θύματος διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση βλέπουν στον δράστη χαρακτηριστικά κατά συρροήν δολοφόνου. Φόβος στις πιάτσες των ταξί.

Κατά συρροήν δολοφόνο «βλέπουν» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η προχθεσινή δολοφονία συνδέεται άμεσα με διαφορετική επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί πριν τρεις εβδομάδες, με θύμα και πάλι έναν οδηγό ταξί.

 Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας  σημειώθηκε σε βάρος 30χρονου αυτοκινητιστή, στις 11 Φεβρουαρίου στην Κηφισίας. Το θύμα είχε δεχθεί τρεις σφαίρες στον λαιμό και τον σβέρκο και γλίτωσε από θαύμα.

«Ημουν στην οδό Θησέως στην Κηφισιά, όταν είδα έναν άντρα με γκρι κουκούλα να μου κάνει σήμα να σταματήσω. Εκανε κρύο εκείνη τη μέρα, οπότε δεν με παραξένεψε που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Μπήκε στο αυτοκίνητο και έκατσε στην πίσω δεξιά θέση. Μου ζήτησε να τον μεταφέρω 3-4 στενά πιο πάνω, μέσα στην Κηφισιά, και θεώρησα ότι πρόκειται για τοπική κούρσα. Καθώς προχωρούσαμε και χωρίς να προηγηθεί τίποτα απολύτως, ένιωσα ξαφνικά ένα κάψιμο στον σβέρκο μου. Δεν άκουσα τίποτα, δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Μου είχε ρίξει τρεις σφαίρες. Ηταν 7.30 το απόγευμα όταν μπήκε στο αμάξι μου», λέει στο «Εθνος» φίλος και συνάδελφος του θύματος.

Ο 30χρονος οδηγός ταξί συνήλθε μετά 20 λεπτά και χάρη σε μία υπήκοο Φιλιππίνων που εργάζεται στην περιοχή και είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία, μεταφέρθηκε εγκαίρως σε νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Ερυθρό Σταυρό και αφαιρέθηκαν τα βλήματα. Σήμερα έχει αναρρώσει πλήρως και έχει επιστρέψει στο μεροκάματο, στην πιάτσα της «Λαμπρινής». Μετά την είδηση για την δολοφονία συναδέλφου του, φέρεται να πήγε στην Ασφάλεια και να κατάθεσε εκ νέου για την επίθεση εις βάρος του.

πηγή ethnos.gr

You may also like

Κοινοποίηση: