Συλλήψεις και εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών στην Μεσσηνία

 

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, (13.4.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 32, 40 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, (13.4.2020) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -110- εκατοστά. 

Εξιχνίαση τεσσάρων (4) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Εξιχνιαστήκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, τέσσερις (4) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από οχήματα, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα  από 11.3.2020 έως και την 14.3.2020, αντίστοιχα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος 

Συνελήφθη, (13.4.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί από ανήλικο ημεδαπό την 10/11.4.2020 στην Καλαμάτα. Δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο κάτοχο του.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook  & twitter και μάθετε πριν από όλους τι “παίζει”!

You may also like

Κοινοποίηση: