Συλλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Μονεμβασίας για κατοχή ναρκωτικών στις 14-8-2017

566{icon} {views}

Συνελήφθη το πρωί, σε τοπική του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

 

Συνελήφθησαν,  το μεσημέρι, σε τοπική του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ένας (1) 25χρονος και τρεις (3) 26χρονοι, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 25.5.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 35χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του .

You may also like

Κοινοποίηση: