Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση A.I.T Expo για την τουριστική προβολή της Πελοπονήσσου

 

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση A.I.T Expo

Από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση A.I.T Expo.


Παρακαλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερα μέχρι σήμερα το μεσημέρι. 
Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά η ενημέρωση του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε υπερβολικά αργά. Ακολουθεί η πρόσκληση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Αξιότιμοι κ.κ.,Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» πρόκειται να συμμετάσχει στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», που θα πραγματοποιηθεί στο Μetropolitan Expo στην Αθήνα, από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018,  στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Διαχείριση και υλοποίηση δράσεων προβολής θεματικών μορφών τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου» της Πράξης «Τουριστική Προβολή Θεματικών Μορφών Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου» (MIS 5030565).

 


Η έκθεση αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης Greek Tourism Expo, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συμμετάσχει με επιτυχία τα προηγούμενα έτη, ενώ στη φετινή διοργάνωση θα συμπεριληφθούν και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές, στοχεύοντας πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.


Φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση θα συμμετέχουν και νέοι δυναμικοί τομείς του Ελληνικού αλλά και του Διεθνούς τουρισμού, όπως Ιστορικός & Πολιτιστικός Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας, κλπ., ενώ τιμώμενη χώρα θα είναι ο Λίβανος, με ευρύτατη συμμετοχή πολλών Λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο και τον εξερχόμενο τουρισμό.


Στόχος  της συμμετοχής είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.


Επιπρόσθετα, θα δοθεί η ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις, μιας και η έκθεση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 150 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία και οι οποίοι θα έχουν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.


Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας των εκπροσώπων των φορέων τουρισμού καθώς και η δυνατότητα διανομής φυλλαδίων.


Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας που επιθυμούν να συμμετάσχουν όπως αποστείλουν μέχρι και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο e-mail: k.pelop@peloponnisos.org όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.


Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι καθότι οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής, θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες φορείς για τα διαδικαστικά της συμμετοχής τους.     Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία καθώς μέσω της συνεργασίας όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ανταγωνιστικού προορισμού.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Για τις συνημμένες αιτήσεις πατήστε εδώ 

Συνεχή  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   
&  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.
 

You may also like

Κοινοποίηση: