Συνάντηση αγροτών – Σ. Αραχωβίτη

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα των αγροτών και καλωσορίζει τα μπλόκα  σε διάλογο όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

 

“Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στον διάλογο, την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου στις 6.30 μμ στο Υπουργείο.

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας.

Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στην διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή. Ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής”

 

=====================================================================================

 

Car Wash Γιώργος& Δημήτρης Μασγανάς
Ορθίας Αρτέμιδος 1 Σπάρτη

Συνεχής  ενημέρωση μέσα από www.spartavoice.gr.
Ακολουθήστε μας και  στις σελίδες μας  Sparta Voice.gr oficcial page   &  LAKONIA GREECE  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας,   twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα

You may also like

Κοινοποίηση: