Λακωνία

Συνάντηση Βερούτη με νέο Λιμενάρχη Γυθείου

 

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 στο Διοικητήριο, ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Μοτσάκος, συνοδευόμενος από τον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Στρατάκο Κυριακούλη και τον Σημαιοφόρο Λ.Σ. Τσούση Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια και εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών, την εύρυθμη λειτουργία του λιμένος Γυθείου, εν όψει δε και της θερινής περιόδου, αλλά και την υλοποίηση από την Π.Ε. Λακωνίας, εργασιών στο κτήριο που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Γυθείου για την βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

Ο κ. Βερούτης αφού ευχήθηκε στον νέο Λιμενάρχη καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκτιμά το έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή σε πολύ σημαντικούς τομείς όπως η ασφάλεια, η αστυνόμευση, η εξυπηρέτηση των πολιτών και οι θαλάσσιες συγκοινωνίες, πολλές φορές δε υπό αντίξοες συνθήκες, γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί να συνδράμει το έργο τους με τον πιο πρόσφορο τρόπο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Λακωνίας

Θεόδωρος Ν. Βερούτης

 

**********

Φωτογραφείο Αλέξανδρος Μπουγάδης
Ωράριο Φωτογραφείου
Πρωί Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-14:30
Απόγευμα Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή 17:30-20:30
www.mpougadis.gr

 

 

You may also like

Κοινοποίηση: