Λακωνία

Συνάντηση Δαβάκη – Δέρβου για το Ειδικό Σχολείο Σπάρτης

 

 

Νέα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), Κώστα Δέρβο, είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης, για να επιβεβαιώσουν την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου της Σπάρτης σε χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας..

Κατά τη συνεργασία του με τον κ. Δέρβο, ο κ. Δαβάκης διαπίστωσε ότι τα χρονοδιαγράμματα προχωρούν κανονικά και ότι το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης θα προωθήσει επιπρόσθετα και ό,τι άλλο απαιτηθεί για να λειτουργήσει άμεσα και ολοκληρωμένα το Ειδικό Σχολείο.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ώστε να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση.

«Η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου είναι ένα θέμα που έχει καθυστερήσει χρόνια. Με βάση αυτά που είπαμε με τον κ. Δέρβο, είμαι αισιόδοξος ότι μέσα στον επόμενο μήνα τα πάντα θα είναι έτοιμα για τη μεταφορά των παιδιών και των δασκάλων τους στο νέο διαμορφωμένο χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης, τα παιδιά μας, δικαιούνται περισσότερα!», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Δαβάκης.

 

 

 Studio Photography Alexandros Bougadis

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: