Λακωνία

Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με τον Πρύτανη Πελοποννήσου

 

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου ο βουλευτής Λακωνίας Στ. Αραχωβίτης και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας, είχαν συνάντηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη με τον πρύτανη κ. Αθανάσιο Κατσή.

Στη συνάντηση που διήρκησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκε διεξοδικά το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, των Περιφερειακών Σχολών και Τμημάτων.  Ειδικότερα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προοπτική ενοποίησης των εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και φυσικά στη λειτουργία, αναβάθμιση και ενδυνάμωση των σχολών στη Λακωνία.

Εν όψει των προτάσεων που θα κατατεθούν από το πανεπιστήμιο προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, έγινε σαφές ότι κανένας νομός δεν θα μείνει χωρίς σχολές αλλά, αντίθετα θα επανασχεδιαστεί η κατανομή τους σε μία λογική βιωσιμότητας και σύνδεσης με τις σύγχρονες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες.

Πάνω σε αυτή τη λογική υπήρξε ανταλλαγή προτάσεων/ιδεών και συμφωνήθηκε πως στο επόμενο διάστημα, θα εμπλουτιστούν και θα κατατεθούν εγγράφως προς διαβούλευση.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση: