Συνέντευξη τύπου & παρουσίαση του προπονητικού Team Open Road Football Experience

 

Περίληψη της συνέντευξης τύπου που έγινε την Πέμπτη 31 Μαϊου στα γραφεί του ΟΝΑ Δ. Σπάρτης

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σήμερα στη συνέντευξη τύπου του «Open Road Football Experience».

Ευελπιστούμε να σας έχουμε στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της  προετοιμασίας και της διεξαγωγής της διοργάνωσής μας. Καλούμε όλο τον ποδοσφαιρόφιλο κόσμο της Λακωνίας να αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε στη Σπάρτη. Ο θεσμός που δημιουργούμε θα ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδος τις επόμενες χρονιές, παρόλα αυτά θα θέλαμε να καθιερωθεί και στην πόλη της Σπάρτης, πράγμα που θα εξαρτηθεί κυρίως από τη συμμετοχή των αθλητών, δημοσιογράφων, των Αθλητικών Συλλόγων του Νομού μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία «γέφυρα επικοινωνίας» με σπουδαίες Ευρωπαϊκές Ακαδημίες, έτσι ώστε να υπάρχουν διαρκείς ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών αθλητών μας.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως ένα Αθλητικό Camp ταυτίζεται με την εκπαίδευση των αθλητών, και δεν αποτελεί δοκιμαστικό στο οποίο κρίνουμε τους αθλητές. Δίνουμε παρόλα αυτά την ευκαιρία σε δύο αθλητές για να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά Ισπανικών Ακαδημιών, με σκοπό να τους επιβραβεύσουμε και να τους δώσουμε μια ευκαιρία που δύσκολα θα έβρισκαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή ενός αθλητή είναι μόνο η αγάπη του για το ποδόσφαιρο!!!!

Τα Βιογραφικά του Προπονητικού Team που θα στελεχώσουν το  “Open Road Football Experience”

  1. Kuznetsov Kirill: UEFA A – Πρώην ποδοσφαιριστής Dynamo Moscow U19 – Προπονητής Barca Escola U8, U9, U10 (3 years) – Προπονητής Tona CF U10, U11 (Present time)

 

 

 

  1. Georgios Sarakinis: Τεχνικός Διευθυντής KidzFutbol Services, Scouter O.I.F.M, ex Project Manager MBP Worldwide, ex Technical Director Hamilton Sparta, Canada. Πανεπιστημιακός διπλωματούχοςπροπονητής ποδοσφαίρου.

 

 

 

  1. Marc Garcia Parra: UEFA A – Προπονητής U14 Espanyol, U10 Girls Espanyol.

 

 

 

  1. Diego Hernan Fina: UEFA B – Πρώην ποδοσφαιριστής Estudiantes (Arg.) – Coordinator Manresa – Προπονητής Ακαδημίες Penya Barcelonista Collblanc Sants.

 

 

 

  1. Gonzalo Adalberto Francisco Ocampo Ferreira: Πρώην ποδοσφαιριστής Tacuary (Parag.) (Copa Libertadores & Copa Sudamericana) – Προπονητή; UEFA A (Federacion Catalana), Ακαδημίες (U15) Cornella, Barcelona.

 

 

 

  1. Δημήτριος – Απόλλων Στυλιανός:Τεχνικός Διευθυντής O.I.F.MScouter,Πανεπιστημιακός διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (FA Coach).

 

 

 

  1.   Juan Quintero: Εργάζεται στην Espanyol U19, U17, U15, UEFA Goalkeeper   Coach

 

 

 

  1.  8.  David Castillo Bonmati:

Πρώην ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής, κάτοχος UEFA Α

Bachelors Degree Science of Physical Education

Πρώην Ομάδες: Escala, Torroella, Prat, Palamos, L’Hospitalet, Terrassa κλπ

Παρούσα κατάσταση: 

– Coordinator Club Esportiu Baix Ter Cataluna 

– Head Coach UE Estartit Girona (Segona Divisio Nacional Femenina)

– Coach Prat U13 (Tercera Divisio Nacional)

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και τον τρόπο εγγραφής, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6982 817 285, 6987 704 471 καθώς και να επισκεφτείτε τα γραφεία του ΟΝΑ Δ. Σπάρτης, Δωριέων 13, Δευτέρα με Παρασκευή, 12:00 με 14:00, ξεκινώντας από την Παρασκευή 10/5/2018.

 

χορηγός επικοινωνίας SpartaVoice.gr.

 

Ενημερωθείτε  μέσα από τη συνεχή ροή του Sparta Voice.gr (www.spartavoice.gr).
Κάνετε like στη σελίδα   μας  στο Facebook & γίνετε μέλος στην ομάδα   μας, ακολουθήστε μας και στο  twitter ώστε να ενημερώνεστε άμεσα.

You may also like

Κοινοποίηση:

Ακολουθήστε μας στα social media

Αποκτήστε το ημερολόγιο 2021 με 13 φύλλα Λακωνικού τοπίου , πληροφορίες 6909031174