Λακωνία

Συναντήσεις του Δημάρχου Σπάρτης κ. Πέτρου Δούκα

Συνάντηση με τους επικεφαλείς των Διεθνών Παιδικών Αγώνων ICG – International Children’s Games, τον Σλοβένο Igor Topole και τον Σκωτσέζο Hugh Water, καθώς και τους κ.κ.Νίκο Τζανάκο και Σπύρο Παυλάκο, είχε την Τρίτη 19/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας. 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης, κα. Γεωργία Ζαχαράκη καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης, κ. Σταύρος Περγαντής. 

Την ίδια μέρα, ο κ. Δήμαρχος συμμετείχε και στην παρουσίαση του προσχεδίου της νέας ιστοσελίδας για την Τουριστική Ανάπτυξη. Στόχος αυτής, η προβολή με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο όλων όσων μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στη Σπάρτη,- πέρα από την περιήγηση στους αρχαιολογικούς χώρους Σπάρτης και Μυστρά.

Τον  Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Τετάρτη 20/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ICC WOMEN HELLAS του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Πρόεδρός του κα. Μαρίνα Γιαβρόγλου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης, οι Υφυπουργοί Πρόνοιας  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα.  Δόμνα Μιχαηλίδου και  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Οι κ.κ. Κ. Πιερρακκάκης και Μ. Συρεγγέλα, έκαναν σύντομη παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λάμβανε χώρα την ίδια ώρα και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

 

 

 

 

 Studio Photography Sparti Alexandros Bougadis

Εκτυπώσεις Φωτογραφιών και από Κινητά Τηλέφωνα

Φωτογράφηση – Βιντεογράφηση : Γάμων , Βαπτίσεων , Εκδηλώσεων

Έκπτωση 50% για φωτογραφίες Ταυτοτήτων – Αδειών Οδήγησης – Λοιπών Δελτίων 
σε μαθητές – φοιτητές – ανέργους και συλλόγους
Τηλ. 2731402655

 

 

Sparta Voice ακολουθήστε μας :
Facebook Sparta Voice 
youtube channel
Instagram 
twitter

You may also like

Κοινοποίηση: